Voor theater en huiskamer: Meisjes

In ‘Meisjes’ gaat kleinkunsttrio Rouxlala een langgekoesterde droom verwezenlijken: doorbreken! Met de strijkplank als springplank en de aanzuigende werking van de gootsteenontstopper, ontworstelen ze zich aan het thuisfront en banen ze zich een weg naar de top!

Maar zit de wereld wel te wachten op “meisjes” van 40 jaar en ouder? Zijn de doorbraak-criteria nog wel te halen? Haast u naar een optreden, voordat het te laat is!

Mieke Rous, Tynke Luske en Daan Kien brengen muziek van eigen, ambachtelijk makelij. De stijl herbergt de ironie van de kleinkunst, het verhalende van de folk en de snik van de smartlap. Van groot en klein menselijk leed weet Rouxlala een waar feest te maken.

70 minuten zonder pauze

Festivals
Voor Festivals die gebruik maken van huiskamers, tenten of kleine podia met luisterpubliek, kan Rouxlala (meerdere keren per dag) een verkorte versie van het programma ‘Meisjes’ brengen.
Duur 30/35 min. Max 4x per dag

Intermezzo’s
Rouxlala kan ingezet worden als omlijsting van uw evenement. Te denken valt aan intermezzo’s tijdens officiële openingen, begrafenissen, diners, poëzieavonden.
Doordat de teksten van de liedjes vertellend zijn (uiteenlopend van ironisch geëngageerd tot nostalgisch verhalend), is Rouxlala niet zozeer geschikt als achtergrondbandje, maar juist als luisterintermezzo dat een betekenisvolle meerwaarde geeft aan uw evenement. Afhankelijk van de gelegenheid kan er in overleg gekeken worden naar de meest passende liederen.